Bazı siyasetçiler bazı gazeteciler!

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ne ilginç bir yer.. Havaya bakıyor, suya bakıyor, işine geliyorsa topa giriyor.. Gelmiyorsa girmiyor..

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ne ilginç bir yer.. Havaya bakıyor, suya bakıyor, işine geliyorsa topa giriyor.. Gelmiyorsa girmiyor.. Misal MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin sert sözlerle eleştirdiği Karar Gazetesi yazarları için muazzam bir açıklama yapmış.. Siyasetçiler şöyle demesin, böyle demesin demiş.. Gazetecilere şöyle demeyin, böyle demeyin demiş.. Ne güzel söylemiş cemiyet.. Muhtemelen bu hakkını savunduğu gazetecilerden hiç biri Türkiye Gazeteciler Cemiyeti üyesi de değildir ha.. Neden değildir?.. Biliyor musunuz neden değildir?.. Çünkü bugün konjonktür gereği arkasında durduğu bu yazarlar daha evvel hükümete yakın medyada kalem oynattıkları için onları almıyordu üyeliğe cemiyet.. Alternatif meslek örgütleri bu sebeple kuruldu zaten. Örgütleşmede bu anlamsız tekel kırılsın diye. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.968 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 250 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar