Basın hürriyeti dersi verenlere bak hele

Muharrem İnce’yi Haber Global televizyonuna konuk etmişler. İyi etmişler de insan merak ediyor.. Ne partide bir görevi var ne meclis üyesi ne de başka bir kimliğe sahip. Eski mebus..

Onun konumundaki siyaset heveslisi kaybetmişlerin tamamı televizyonlardaki tartışma programlarında 6’da 1 olarak kavga ediyor.. Muharrem Bey’in ne ayrıcalığı var ki, karşısında soru soran farklı yelpazeden gazetecilerle bir özel yayının konuğu oluyor bilmiyorum.. Neyse vardır o televizyon kanalının da bir hesabı. Nitekim, “Beştepe’ye giden CHP’li” diye ismi ortaya atıldığında Muharrem İnce ne dedi; ‘bana partimin içinden kumpas kuruldu’ dedi, değil mi?.. Anlaşılan, Muharrem Bey’i böyle bir şovun parçası haline getirenler de bir proje dahilinde hareket ediyor. Orası Kemal Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu’nun aile içi meselesi. Bizi ilgilendirmez.. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
BİR GARİP ÇANKIRI 11 Mart 2024 | 83 Okunma Demokrasiyi Gerçekten de çok mu seviyoruz? 03 Ocak 2024 | 194 Okunma Hasan Abi Yaşasaydı ve Görseydi! 31 Aralık 2023 | 113 Okunma Federasyon Tartışması Yapıldı ve Tartışmayı İsteyenler Kaybetti 27 Aralık 2023 | 1.965 Okunma DEM Parti'ye Kapatma Davası Açılması İçin Daha Ne Bekleniyor? 25 Aralık 2023 | 248 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar