Yenilginin sorumlusu Galatasaray yönetimi

İlk yarıda iki takımın oyununa, stiline bakıyoruz ve 'Bu maçı kesinlikle Çaykur Rizespor alır' diyoruz. Buradaki olay Rizeli oyuncularda mı yoksa teknik direktör Hikmet Karaman'da mı, onu bilemem ama ikinci yarıda maç...

İlk yarıda iki takımın oyununa, stiline bakıyoruz ve 'Bu maçı kesinlikle Çaykur Rizespor alır' diyoruz. Buradaki olay Rizeli oyuncularda mı yoksa teknik direktör Hikmet Karaman'da mı, onu bilemem ama ikinci yarıda maç başlayınca bir bakıyoruz Rize takımı mahkum! 
Aslında Burak Yılmaz ile Umut Bulut, Rizespor defansının kucağına girmişler, kımıldayacak halleri yok. Ne hücum pres yapabiliyorlar ne de hücum edebiliyorlar. 
Tamam, Galatasaray takımının iki tane sakatı var. Ama yine de giren yedeklerin çok daha farklı olmaları gerekir. Ama maalesef Hamza'da bir "Umut Bulut" takıntısı var. O'na çok güveniyor. Hayırlı olsun ama görünene göre Umut ile Galatasaray bir kişi eksik! 
Dönüyorsunuz Olcan'a bakıyorsunuz, Olcan sol bek! Kesinlikle olmaz. Olcan'dan sol bek şöyle olur; "Kardeşim sen hiç hücuma çıkmayacaksın, arkayı da iyi kapatacaksın" Çünkü rakip takım oradan inanılmaz derecede hücum ediyor. İlk 45 dakikada Rize hücumu soldan başladı, ikinci yarı sağdan oldu. Zaten gol de oradan oldu. Olcan Adın ceza alanına girip kafa ile ayakla gol atıyor. Tam orada olur, oynat! Ama sol bekte olmaz! 
Eğer Hamza hala sol bekim Olcan diyorsa demek ki bu Galatasaray yönetiminin işi ki hala ona bir sol bek alamamışlar. 
Galatasaray gibi büyük takımlara karşı 2-0 öne geçemezsen maçı kazanman çok zor... Rizespor 3'ü yapsa farka giderdi. Ama Podolski'den golü yiyince paniklediler. Çünkü bu Galatasaray takımına, bu kadro yapısına gol atamayan takımı falakaya yatırıp döverler.
Rize'nin aklı başına geldi de geç geldi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 630 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 933 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar