Bu Galatasaray adamı delirtir

Öyle bir maç ki yazılacak çok şey var.Galatasaray iyi işler yapıyor. Hücumda yaptığı bu iyi işleri defansta öyle işler yaparak çürütüyor ki taraftarını da delirtiyor.Önce "Zorlanır"...

Öyle bir maç ki yazılacak çok şey var.
Galatasaray iyi işler yapıyor. Hücumda yaptığı bu iyi işleri defansta öyle işler yaparak çürütüyor ki taraftarını da delirtiyor.
Önce "Zorlanır" diyorsunuz, sonra "Çok rahat bu maçı alır" diyorsunuz. Oyun öyle bir şekilleniyor ki "Bu maçtan galip çıkamaz" diyorsunuz. Peki bunlar nasıl oluyor?
Aynen teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun yaptıkları gibi...
Geldiğinden bu yana iyi işler yaptı. Bu sahaya yansıdı. Ama Hamza iyi yaptığı şeyleri, "Ben bu tabloyu çok güzel yaptım" diyerek karşısına geçip seyretmeye başlayınca oyunun gidişini de elinden kaybediyor, maçı da. 3-1 öndesin. Artık Karabük'e öldürücü darbeyi vurman lazım. Yılmaz Vural kendi takımının çapına göre her şeyi zorluyor. Her şansı deniyor. İşte bu sıralar Hamza hoca maçı seyrediyor!
Çok ani bir veya iki hamle yapsa maçı tehlikeli hale sokmayacaktı. Yani maç 3-2 ye gelmeyecekti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yıldızların farkı ortaya çıktı 13 Mayıs 2024 | 630 Okunma Kendi ipini çekti 07 Mayıs 2024 | 933 Okunma ‘Çekil arkadaş top oynayalım’ 06 Mayıs 2024 | 550 Okunma Senin aldığın para helal değil 28 Nisan 2024 | 818 Okunma Şampiyonluk böyle kaleci ister 27 Nisan 2024 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar