Sosyal politikaların vazgeçilmezliği

Sosyal politika uygulamaları, son yıllarda artan önemi dolayısıyla hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde öne çıkan önemli bir politika aracı haline geldi.Hatırlarsanız 7 Haziran 2015 seçimlerinde siyasi...

Sosyal politika uygulamaları, son yıllarda artan önemi dolayısıyla hem genel seçimlerde hem de yerel seçimlerde öne çıkan önemli bir politika aracı haline geldi.

Hatırlarsanız 7 Haziran 2015 seçimlerinde siyasi partilerin temel argümanı ve seçim kampanyalarının en önemli gündem maddesi sosyal yardımların miktarı ve önerilen asgari ücretti.

Belki 31 Mart yerel seçimlerinde sosyal politikalar konusunda siyasi partiler arasında kıran kırana bir rekabet ve kampanyaları olmasa da artık sosyal politikalar tüm siyasi partilerin seçim kampanyalarında önemli bir yer tutmakta.

Bu da sosyal politikaları daha da vazgeçilmez hale getirmektedir.

SOSYAL POLİTİKANIN KAPSAMI GENİŞLİYOR

Sosyal politika uygulamaları, gün geçtikçe hem kapsam açısından hem de bütçe açısından önemli bir politika aracı haline geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Enerjide arz ve talep güvenliği 07 Ekim 2021 | 118 Okunma Küresel enerji arz güvenliği krizi mi? 04 Ekim 2021 | 62 Okunma Dünyada doğal gaz sorunu 30 Eylül 2021 | 155 Okunma Enerji arz güvenliğinin önemi 27 Eylül 2021 | 91 Okunma Türkiye Paris anlaşmasını imzalıyor 23 Eylül 2021 | 186 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar