Türkiye size emanet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye bize emanet' demiş. Evet, meydanlara, vatandaşa, sessiz çoğunluklara ve son gelen anket sonuçlarına bakılırsa öyle! Türkiye yine Erdoğan'a emanet edilecek. Alternatifi olsa, belki biz...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Türkiye bize emanet' demiş. Evet, meydanlara, vatandaşa, sessiz çoğunluklara ve son gelen anket sonuçlarına bakılırsa öyle! Türkiye yine Erdoğan'a emanet edilecek.

Alternatifi olsa, belki biz de 'değişim' derdik, belki biz de denerdik. Yok ki başka bir çare! Bu milletin kendini, çoluk çocuğunun geleceğini ateşe atma lüksü yok. Gelen veriler, bir defa daha 'Erdoğan' diyeceğini gösteriyor.

Gittiği yol belli, yaptıkları ortada. Milli bir yolda yürüyor, yaptıklarıyla da tarih boyunca ekmeğimize kan doğramaya çalışan emperyalistleri oldukça rahatsız ediyor.

Bir tarafta O var. Diğer yanda da koca bir belirsizlik. Yeni ufuklara doğru yürümek için ikinci bir yol yok ki milletin önünde. Doğal olarak bir defa daha emaneti Erdoğan'a teslim edecek.

***

'Belirsizlik' dediysek, lafın gelişi olarak söyledik. Aslında gören gözler için her şey belli. Milletin feraseti hem görüyor, hem de hissediyor bunu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar