Tükenmez söz, utanmaz yüz

Paralel Yapı mı? Ne olduğu, nasıl bir faaliyet içinde bulunduğu ortaya çıktı artık. Gelinen noktada eldeki fotoğrafa bakıp, “Bunlar bir tükenmez söz kalabalığı ile bir utanmaz yüz imiş”...

Paralel Yapı mı? Ne olduğu, nasıl bir faaliyet içinde bulunduğu ortaya çıktı artık. Gelinen noktada eldeki fotoğrafa bakıp, “Bunlar bir tükenmez söz kalabalığı ile bir utanmaz yüz imiş” teşhisini koymak mümkün. 

Örgüt ama diğerlerinden çok farklı… 
Yasa dışı diğer örgütler yaptıkları eylemlere iyi kötü sahip çıkma cesaretini gösterirken, bu yapı tamamen inkâr üzerine kurulu. Bakmayın insanların gözünün içine baka baka sürekli süslü laflar edip mangalda gül bırakmadıklarına. Omurgasız bunlar, hiçbir değerleri, hiçbir kutsalları yok. 
Çünkü… 
Attıkları ahlak dışı her adımı kendilerine hak olarak görüyorlar. Öyle inandırılmışlar, öyle yetiştirilmişler. Toplumsal çürümedeki payları büyük! 
* * *
“Aaa beddua ediyor” diyorsunuz… 
“Ne bedduası, mülaane o, mübahele” diye saldırıya geçiyorlar. Sonra cehennemden bir yer bulup, sizi oraya yerleştiriyorlar. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar