Söylemiyorlar ama biliyoruz

Ben bildim bileli hiçbir değişiklik yok. Sağa sola 'gizli gündemleri var' diye saldırırlar, ama aslında kendi ajandalarındadır bu. Kamufle eder, gizler, söylemezler; hiç samimi değillerdir. Sıçrama...

Ben bildim bileli hiçbir değişiklik yok. Sağa sola 'gizli gündemleri var' diye saldırırlar, ama aslında kendi ajandalarındadır bu. Kamufle eder, gizler, söylemezler; hiç samimi değillerdir.

Sıçrama harekâtı yaparlar sürekli. Boşluk bulduklarında ileri, sıkıştıklarında geri adımlar atarlar. Her seferinde de mutlaka toplumu aldatmaya yönelik bahaneler bulurlar.

Örnek mi istiyorsunuz? İşte size Selahattin Demirtaş:

HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı olduğunda ağzından bal damlıyordu. Meydanlarda barış ve kardeşlik nutukları atıyordu. Televizyonlarda saz çalıp, birlik ve beraberlik türküleri söylüyordu.

Sonra bir çağrısı ile ortalık savaş meydanına döndü. 37 insanımız hunharca katledildi. Bugün cezaevinde hükümlü olarak yatıyor. Üstelik hakkında müebbet hapis cezası istenen başka davalar da var.

Adamlar bu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar