Sinekten yağ

Şimdi yavaş yavaş gidelim, tane tane anlatalım. Sindire sindire meseleyi masaya yatıralım... Ahbap diye bir dernek var. Milletten niye para topluyor? Deprem bölgesine yardım için. 'Çadır alacağım, felaketzedelere el...

Şimdi yavaş yavaş gidelim, tane tane anlatalım. Sindire sindire meseleyi masaya yatıralım...

Ahbap diye bir dernek var. Milletten niye para topluyor? Deprem bölgesine yardım için. 'Çadır alacağım, felaketzedelere el uzatacağım' dedi mi, dedi. Millet de bu yüzden yardım yaptı mı, yaptı.

Bunlar basit, tatil için dikilen kamp çadırları değil. Son derece gelişmiş ve geliştirilmiş çadırlar. Herkes yapmıyor ve yapamıyor. Bu imkân sadece Kızılay'ın elinde var. O diktiriyor.

Demek ki, ne olacağı ve ne yapılacağı işin başından beri belli: Çadır arıyorsanız Kızılay'la irtibata geçeceksiniz, birlikte hareket edeceksiniz. Aksi takdirde sözünüzü yerine getirmeniz mümkün değil.

Tabii bu arada, 'Kızılay'a kuruş vermeyin, AFAD'a yardım etmeyin, yardım edecekseniz Ahbap var' diyenleri de bir köşeye yazmak lazım.

Peki, sonuçta ne oldu?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar