Sever bu işleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsediyorum. Çok sever gizli, saklı, özel toplantılar yapmayı. Çünkü, rahat olur, orada dilediğini söyler, istediği gibi konuşur, sınırların...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsediyorum. Çok sever gizli, saklı, özel toplantılar yapmayı. Çünkü, rahat olur, orada dilediğini söyler, istediği gibi konuşur, sınırların dışına çıkar.

CHP'ye Genel Başkan olur olmaz 'Arama Toplantıları' yapmıştı. Partinin deve dişi gibi isimlerini by-pass edip, dışarıdan destek almıştı. TESEV'ci bazı isimleri devreye sokmuş, biri İstanbul, diğeri Van'da iki toplantı düzenlemişti.

O dönemde CHP yönetiminden bunu hazmedemeyen pek çok kişi çıktı. 'CHP'nin yolu ve ilkeleri belli, biz ne arıyoruz bu toplantılarda' türünden sert eleştiriler geldi. Bizler yazdık, sorular sorduk. Hiçbirine herhangi bir cevap verilmedi.

Ama Kılıçdaroğlu hiç vazgeçmedi. Fırsatını buldukça bu tür toplantılara devam etti...

Son olarak 'helalleşme' adı altında Diyarbakır'a gitti. Orada basına kapalı ve sadece CHP'den belli bazı isimlerin katıldığı bir dizi görüşme yaptı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar