Seçim

Türkiye, tarihinin, hatta insanlık tarihinin en büyük depremlerinden biri ile sarsıldı. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Şanlıurfa gibi pek çok ilde büyük bir yıkım yaşadık. Yüz binlerce bina hasar...

Türkiye, tarihinin, hatta insanlık tarihinin en büyük depremlerinden biri ile sarsıldı. Kahramanmaraş, Hatay, Malatya ve Şanlıurfa gibi pek çok ilde büyük bir yıkım yaşadık. Yüz binlerce bina hasar gördü. Yaklaşık 13.5 milyon insanımız etkilendi. Ölü sayımız 30 bini geçti, her geçen gün de artıyor.

Peki, o felaketin ardından ilk olarak kim seçimden bahsetti? İyi düşünün hatırlarsınız, henüz ikinci gününde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Ardından da İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener geldi. Diğer siyasi partilerden herhangi bir ses çıkmadı.

Üstelik devam ediyor o tartışma...

Sadece kendini temsil eden, herhangi bir görevi bulunmayan, kimi zaman muhalefet, kimi zaman iktidara hoş gelen açıklamalar yapan Bülent Arınç alevlendirdi tartışmayı. Depremden dolayı seçimlerin ertelenmesi gerektiğini söyledi.

Yine Kılıçdaroğlu üzerine atladı:

'Anayasa çok açık. Ancak savaş halinde seçim ertelenebilir. Savaş olmadığına göre seçim ertelenem

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar