Savaştır bu, savaş!

Eti ne, budu ne? Kaç kiloluk ağırlığı var? Ama cüssesine bakmadan Türkiye’yi tehdit edebiliyor! Yunan Başbakanı Çipras, Doğu Akdeniz’de doğalgaz aramaya devam etmemiz halinde Türkiye’ye ekonomik...

Eti ne, budu ne? Kaç kiloluk ağırlığı var? Ama cüssesine bakmadan Türkiye’yi tehdit edebiliyor! Yunan Başbakanı Çipras, Doğu Akdeniz’de doğalgaz aramaya devam etmemiz halinde Türkiye’ye ekonomik yaptırımlar uygulanacağını söyleyebiliyor. 

“Kimsin sen? Yaptırım uygulasan ne olur, uygulamasan ne değişir?” demeyin. O bunları zaten kendi adına değil, ABD, AB ve İsrail gibi ülkelerin sözcüsü olarak söylüyor. Ne kendilerinin, ne de Kıbrıs Rumlarının Akdeniz’de petrol ve doğalgaz arama gücü var. Çipras, batılı petrol şirketleri adına konuşuyor. 

Biz de “İçimizdeki yandaşlarınızı da alıp topunuz gelin” diyoruz. KKTC ile birlikte Kıbrıs’ta ortak tatbikat düzenleyerek, kararlılığımızı ortaya koyuyoruz. 

Mesele açık ve net aslında: Batı, büyüyen, gelişen, milli imkânları ile enerj

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar