PKK'ya can simidi

Gelinen noktada herkes soruyor: HDP neden aday çıkarmadı? Niçin Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı? HDP'ye neler vaat edildi? Karşılığında hangi sözler verildi? Aslında cevabı bilenen sorular...

Gelinen noktada herkes soruyor: HDP neden aday çıkarmadı? Niçin Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı? HDP'ye neler vaat edildi? Karşılığında hangi sözler verildi?

Aslında cevabı bilenen sorular bunlar. Ama kağıda yazılamaz, açıklanamaz, dillendirilemez.

HDP elbette Kılıçdaroğlu'nu karakaşına, kara gözüne bakarak desteklemiyor. Zaten böyle bir şey de yapamazlar. Kandil'deki terör baronları, fitil fitil getirir o eş başkanların burnundan. Sorarlar adama, 'Biz yıllardır elde silah dağlarda boşa mı geziyoruz?' diye. Çözüm sürecinde 'serok' dedikleri Abdullah Öcalan'a bile 'Niye silah bırakıyoruz?' diye sordular. Hatta 'O tutsaktır, verdiği sözün hükmü olmaz' gibi gerekçelerle ciddiye dahi almadılar.

Ayrıca, zaten onlar istedi bu işin böyle gelişmesini.

Duran Kalkan diye bir adam var orada. Söyledikleri ortada: Altılı Masa'ya hep ayar vermeye çalıştı. 'AKP-MHP'yi yıkalım, daha fazla ömrü uzamasın' dedi.

Diğerleri gibi O da Altılı Masa'yı d

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar