Onlar hep “barıştan” yana!

Önce, dünyanın bütün medeni ülkelerinin üzerinde birleştiği önemli bir noktanın altını çizelim: Terör insanlık suçudur. Teröristler ise, insanlığa karşı savaş açan katiller...

Önce, dünyanın bütün medeni ülkelerinin üzerinde birleştiği önemli bir noktanın altını çizelim: Terör insanlık suçudur. Teröristler ise, insanlığa karşı savaş açan katiller ve canilerdir. 

Var mı bir itirazı olan?.. 

Olmaz ve olamaz. Olsa da zaten dillendiremez. Bugüne kadar yaşananlarla ve tecrübelerle sabit: Terör destekçileri, sürekli olarak maskelerle çıkarlar toplumun karşısına. “İnsan hakları” derler, “barış” derler, “haktan, hukuktan, adaletten” bahsederler. Hep iyinin ve güzelin arkasına saklanır onlar. 

Sorarsanız, tamamı “barış” yanlısıdır!.. 

Aslında “barıştan” bahsetmeleri bile, terör destekçiliğidir. Terör söz konusu olduğunda “barış” kelimesinin kullanılması, sübliminal bir mesajdır. Teröristlerle toplumun meşru güçlerini aynı kefeye koymaktır. Teröre ve teröriste haklılık kazandırmaktır. “Bir araya gelin, oturun, görüşün ve anlaşın” demektir. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar