Olmaz

Dün olmadı, bugün de olmuyor, yarın da olmayacak. Olmaz, milleti aptal yerine koyarak, elle kalp yaparak, algı operasyonları düzenleyerek seçim kazanılmaz. Hele hele, sağa sola saldırarak, otobüs taşlayarak, silahla seçim...

Dün olmadı, bugün de olmuyor, yarın da olmayacak. Olmaz, milleti aptal yerine koyarak, elle kalp yaparak, algı operasyonları düzenleyerek seçim kazanılmaz.

Hele hele, sağa sola saldırarak, otobüs taşlayarak, silahla seçim stantları basarak, ateş ederek hiç olmaz.

Olmaz, tecrübe ile sabit. Sadece kendinizi kandırırsınız. Sonra da derin bir hayal kırıklığı içinde üç-beş gün yataktan çıkamazsınız.

Siz elinizle kalp yapacaksınız, yandaşınız gazeteler 'Kalp yapanlar kazanacak' diye başlıklar atacaklar. Destekçileriniz ise milletin ekmeğine kan doğramaya çalışan PKK ve FETÖ olacak. Onların uzantıları da ellerinde taşlarla ortada gezecek, otobüs taşlayacak.

Bu arada sosyal medya trolleriniz de eleştirenlere, çifte standardı ve gerçekleri ortaya koyanlara 'Kaçamayacaksın, yargılanacaksın, içeri atılacaksın' diye pervasızca saldıracak.

Hani ifade özgürlüğü? Nerede sevgi? Nereye gitti hoşgörü? Hani siz demokrattınız?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar