Olmaz, bunlar Erdoğan’la yarışamaz

Bir siyasi parti düşünün! Büyük iddialar ortaya koyacak. Halkın beklentilerini zirveye yükseltecek. Atacağı adımla Türkiye’nin sarsılacağını ve “bazı kişilerin...

Bir siyasi parti düşünün! Büyük iddialar ortaya koyacak. Halkın beklentilerini zirveye yükseltecek. Atacağı adımla Türkiye’nin sarsılacağını ve “bazı kişilerin çıldıracağını” iddia edecek. Sonra da karşınıza kendi içinde bile kabul görmeyen, iki defa genel başkanlık seçimini kaybeden bir ismi çıkaracak. 

İşte Muharrem İnce ile CHP’nin yaptığı bu: Şaka gibi! 

Bitmedi, yetmez. Üstelik aynı siyasi parti Cumhurbaşkanlığına aday olarak gösterdiği ismi ilan ederken bile küçümseyecek ve itibarsızlaştıracak. O partinin Genel Başkanı ismiyle emir erine hitap eder gibi kendisini kameraların önünde “Gel bakalım buraya” diye çağıracak. Ardından da herhangi bir destek vermeyip, ortada bırakacak. 

O da kendi başına sağa-sola koşturup duracak… 

Normal ve doğal mı bu yaşananlar? Değil elbette. İşte o yüzden Cumhurbaşkanı Erdoğan dünkü AK Parti Grup Toplantısında Kılıçdaroğlu için “karikatür tip”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.077 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 645 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 677 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 841 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar