Muharrem İnce ile...

Öncelikle bir konunun altını çizeyim: Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile aynı noktada birleştik. Bugün ülkenin en büyük problemlerinden biri kutuplaşma. Ülkeye ciddi zarar veriyor ve bundan...

Öncelikle bir konunun altını çizeyim: Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile aynı noktada birleştik. Bugün ülkenin en büyük problemlerinden biri kutuplaşma. Ülkeye ciddi zarar veriyor ve bundan kurtulmamız lazım.

Dün, basın mensupları olarak kendisi ile bir araya geldik. Muharrem İnce, 18 Eylül'de yapacakları büyük kurultay öncesi partisinin çalışmaları ve temel meselelere bakışı ile ilgili kısa bir açıklama yaptı. Ardından da sorularımızı cevaplandırdı.

Cumhurbaşkanlığı adaylığından başlayalım...

İnce kesin aday olacak. Mevcut sistemde bir parti genel başkanının Cumhurbaşkanlığına aday olmamasını, kapıya kilit vurmakla eşdeğer görüyor. Ülkeyi yönetmek gibi bir iddian varsa, ortaya çıkacak ve adaylığını koyacaksın.

İnce aday, ama şu anda sadece aday adayı. Çünkü, partisinde bir ilk başlatacak, sandık koyup üyelere soracak:

-Memleket Partisi'nden kim aday olsun?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar