Milliler dünya karmasına karşı

Heyecan dorukta. Yer İstanbul, tarih 23 Haziran. Milli Takım, Dünya Karması karşısında sahaya çıkacak!  Bir tarafta eski Alman Cumhurbaşkanı Christian Walff, Alman Yeşiller Partisi Meclis Başkanvekili Cladia Roth, AP...

Heyecan dorukta. Yer İstanbul, tarih 23 Haziran. Milli Takım, Dünya Karması karşısında sahaya çıkacak! 

Bir tarafta eski Alman Cumhurbaşkanı Christian Walff, Alman Yeşiller Partisi Meclis Başkanvekili Cladia Roth, AP Türkiye Raportörü Kati Piri destekli Ekrem İmamoğlu var. Diğer yanda milli forma ile Binali Yıldırım. 

Tribünler ise şimdiden dolmuş durumda. Mesela kaçak Can Dündar göze çarpıyor. Hemen yanında FETÖ’cü Emre Uslu var. Kandil’deki terör baronları yan yana dizilmişler. İmamoğlu lehine sloganlar atıyorlar. 

Kameraların tespitleri bunlar! Tribünlerin fotoğraf kareleri! 

Dünya Karması elindeki bütün kozları sahaya sürmüş durumda. Son günlerde yaşadıklarımıza bakılırsa, çok iyi hazırlandığı ve organize olduğu belli! Tribünler “Bu maçı alacağız başka yolu yok” sloganları ile inliyor. Ayrıca, maçın hakemlerine küfür ve hakaret dolu çirkin tezahüratlar yapılıyor. 

İşte bugün Türkiye’nin içinde bulunduğu manzara bu!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar