Kritik dönem kabinesi

7 Haziran öncesi ve sonrasındaki gelişmeler yaşanmasaydı?.. Milli irade, olan bitenleri görüp, 1 Kasım’da duruma el koymasaydı?.. Sandıktan “istikrar” yerine yine 7 Haziran benzeri bir sonuç...

7 Haziran öncesi ve sonrasındaki gelişmeler yaşanmasaydı?.. Milli irade, olan bitenleri görüp, 1 Kasım’da duruma el koymasaydı?.. Sandıktan “istikrar” yerine yine 7 Haziran benzeri bir sonuç çıksaydı?..

Böyle bir dönemde düşünülmesi bile kâbus gibi! 
Yine itişip-kakışıyor olacaktık. Tamamen içimize kapanmıştık. Ne Türkmen Dağı’ndaki gelişmeler, ne de bir başka hayati konuyla ilgilenemeyecektik. Yeni bir fetret dönemi ile karşı karşıyaydık. 
1 Kasım, Türkiye’nin önünü açtı… 
Dün yeni kabine oluşturuldu. Erdoğan’ın Başbakanlığı dönemindeki ana çatı korunurken, yeni takviyeler yapıldı. Tecrübeli isimlere gençlerden oluşan taze kan enjekte idildi. Vizyon korundu, misyon muhafaza edildi. Bir-iki ismin dışında pek de sürpriz yaşanmadı. 
Başta Türkiye olmak üzere bütün dünyaya 2023 hedefi doğrultusunda “yola devam” mesajı verildi. 
En önemlisi de… 
Son ortaya konulan felaket senaryolarının hiç biri gerçekleşmedi. 
* * *

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar