Kılıçdaroğlu'na ders

Yine baltayı taşa vurdu Kemal Bey. Bir defa daha kendi kendini sıkıntıya soktu. Kaş yapayım derken göz çıkardı. Diline dolamış, 'Kürt sorunu' deyip duruyor bir süredir. Nedir o sorun, adını koymuyor. Bence, ...

Yine baltayı taşa vurdu Kemal Bey. Bir defa daha kendi kendini sıkıntıya soktu. Kaş yapayım derken göz çıkardı.

Diline dolamış, 'Kürt sorunu' deyip duruyor bir süredir. Nedir o sorun, adını koymuyor. Bence, dolaylı da olsa bir yarayı kaşıyıp duruyor. Çünkü bu ülkede herkesin olduğu gibi Kürt vatandaşların da sorunu var ve olabilir. Ama konuya direkt olarak 'Kürt sorunu' diye girildiğinde, derin ve sıkıntılı anlamlar ortaya çıkıyor.

Katil Öcalan da 'Kürt sorunu' diyor.

PKK da ortada bir sorun olduğunu iddia ederek, 'özerklik', 'özyönetim' ya da 'bağımsızlık' gibi hayallerle silahlı mücadele yürütüyor.

HDP zaten onların destekçisi.

YPG ile PYD gibi ABD'ye sırtını dayayan, dış güçlerle işbirliği yapıp Türk Askerine kurşun sıkan silahlı yapılar da aynı yolun yolcusu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar