Kazanacak aday

Onu bunu bilmem, 'O öyle demiş, bu böyle söylemiş' gibi boş laf ve dedikoduların peşine de düşmem. Ama 'Ne oldu?' derseniz, başından beri ne diyorsak o gerçekleşti. Daha önce yaşadığımız...

Onu bunu bilmem, 'O öyle demiş, bu böyle söylemiş' gibi boş laf ve dedikoduların peşine de düşmem. Ama 'Ne oldu?' derseniz, başından beri ne diyorsak o gerçekleşti.

Daha önce yaşadığımız, büyük kavgalarına şahit olduğumuz Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'in nasıl bir şey olduğu da gayet güzel anlaşıldı!

Daha masa kurulurken söylemiştim. Oyun üstüne oyunlara hazır olunması konusunda herkesi uyarmıştım. Kemal Bey o Altılı Masa'yı kendi adaylığını dikte ettirmek için kurmuştu. Meral Hanım da sıkışıklık yaşanıp, ibrenin kendine dönmesi için planlar oluşturmuştu. 'Ayak oyunlarına hazır olun' demiştim. Yazdım bunları. Merak eden açıp okusun.

Bu arada, Meral Hanım, sürekli 'kumar masasından' bahsetti. Haksız da değildi. Çünkü Altılı Masa oluşturulurken, amiyane tabiri ile herkesin kafasında 'ütmek' vardı. Orada birleşenler 'Biz ne kazanırız, daha fazla ne alırız' düşüncesiyle masaya oturdu.

Geldiğimiz noktada açığa çıktı bütün bunlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar