İtiraf etti sahtekar

Yine abuk-sabuk sözler etti ve saçmaladı. Yine insanların yüzlerine baka baka yalanları sıraladı. Bilindik tavırlarını sergiledi. Çok uğraştı, çok çabaladı, nihayetinde kendisini salondakilere...

Yine abuk-sabuk sözler etti ve saçmaladı. Yine insanların yüzlerine baka baka yalanları sıraladı. Bilindik tavırlarını sergiledi. Çok uğraştı, çok çabaladı, nihayetinde kendisini salondakilere yuhlattı. 

Davos’taki 48. Dünya Ekonomik Forumu’nda ABD Başkanı Donald Trump’ın yaptığı konuşmadan bahsediyorum… 

Söyledikleri garipliklerde doluydu, ama bir bölümü özellikle bizim açımızdan son derece önemliydi. Kendisini ve yaptıklarını övmeye çalışırken, bütün gerçekleri itiraf etti. Trump, aynen şu ifadeyi kullandı: 

-Koalisyona mensup ülkelerin de desteği ile DAEŞ’in elindeki toprakların neredeyse yüzde yüzü geri alındı. 

Peki biz ne diyoruz?.. 

Aynısını söylüyoruz. Bu terör örgütünün bölgeden büyük ölçüde temizlendiğinin altını çiziyoruz. Fırat Kalkanı Operasyonu başta olmak üzere attığımız adımlarla en büyük mücadeleyi de bizim Silahlı Kuvvetlerimizin verdiğine işaret ediyoruz. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar