İşte kravatlı teröristler

Türkiye uzunca bir süredir terörün hedefi. Saldırılar devam ediyor. Dün de İstanbul Sultanahmet’te boy gösterdiler. Yine masum insanlar hayatını kaybetti. Bu saldırıyı kim mi gerçekleştirdi? Ne önemi...

Türkiye uzunca bir süredir terörün hedefi. Saldırılar devam ediyor. Dün de İstanbul Sultanahmet’te boy gösterdiler. Yine masum insanlar hayatını kaybetti.

Bu saldırıyı kim mi gerçekleştirdi? 
Ne önemi var? Bu neyi değiştirir? Saldırının arkasında o veya bu olabilir. Zaten şüphelilerin tamamı bir elin parmakları kadar. Hepsinin ortak hedefi ise belli: Sistemli bir şekilde Türkiye’ye saldırıyorlar. 
Yok aslında birbirlerinden farkları. Tamamı insanlık dışı metotlar uyguluyor. Tamamı bu ülkeye zarar veriyor. 
Birini diğerinden ayırmak mümkün değil. 
* * *
Sıralarsak, herkesin bildiği isimler ortaya çıkar. PKK ve onun türevleri, DAEŞ ve başta DHKP-C olmak üzere benzeri birkaç örgüt. 
Bir de onların arkasındaki kravatlılar var! Gün oluyor bir konferansta ortaya çıkıyorlar, gün geliyor televizyon ekranlarında boy gösteriyorlar, bir bakıyorsunuz “yazar” kimliğiyle karşımıza çıkıyorlar. Deklarasyonlar yayınlıyorlar. Bazılarının adına da “aktivist” deniliyor. 
Asıl büyük tehlike onlar!... 
Ortalıkta maskelerle geziyorlar. Terörü allayıp pulluyorlar. Olayları ters yüz ediyorlar. Pireyi deve, deveyi pire yapıyorlar; şeytanı melek, meleği şeytan gibi göstermeye çalışıyorlar. Terörist, silah ve bomba ile saldırırken; onlar da çeşitli metotlarla aynı hedefe doğru atış yapıyorlar. 
Hatırlar mısınız?... 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar