İlanen tebliğ

Oturdular bir masaya, kıran kırana pazarlıklar yaptılar. Aldılar verdiler, yıpranmamış isim ararken; en yıpranmış, en fazla zedelenmiş aday üzerinde karar kıldılar. Zaten o masa da bunun için kurulmuştu! CHP...

Oturdular bir masaya, kıran kırana pazarlıklar yaptılar. Aldılar verdiler, yıpranmamış isim ararken; en yıpranmış, en fazla zedelenmiş aday üzerinde karar kıldılar.

Zaten o masa da bunun için kurulmuştu!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları olduğunu ilan ettiler.

Kolay olmadı, çünkü İyi Parti arıza yaptı. Üstelik haklı gerekçeleri vardı. Parti tabanının yüzde 40'ı Kılıçdaroğlu ismine sıcak bakmıyordu. Yaptıkları araştırmalarda 'Hayır istemiyoruz. Aday olursa kesinlikle oy vermeyiz' deniliyordu.

Televizyonlara çıktılar, anlattılar...

Abartılı da olsa bazı rakamlar verdiler. 'Bizim partimiz içindeki bu yüzde 40, toplam seçmen içinde yüzde 6'ya tekabül eder. Onlar oy vermezse Kılıçdaroğlu seçilemez' dediler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar