Günaydıınn Kemal bey!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine önemli laflar etmiş! Darbe teşebbüsünün ardından Ankara’da Akıncı Üssü’nde yakalanıp, sonra serbest bırakılan Adil...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yine önemli laflar etmiş! Darbe teşebbüsünün ardından Ankara’da Akıncı Üssü’nde yakalanıp, sonra serbest bırakılan Adil Öksüz’ü keşfetmiş!

“Biri korumasa böyle olmaz” diyor.

Bravo, çok doğru söylüyor!

“Darbe planlayıcısı konumunda” olduğunu ifade ediyor.

Bir kere daha bravo!

“Arkasında çok güçlü bir örgüt olduğundan” bahsediyor.

Bakın burada da alkışı hak ediyor. Yakalamış örgütü. “Güçlü” diyor, ki doğru. O örgüt o kadar güçlü ki, dünyanın 170 ülkesinde örgütlenmiş ve faaliyet gösteriyor. Dış destekli bir yapı. Silahlı Kuvvetlerimizin içine sızdı. Türkiye’de darbe girişiminde bulundu. Yüzlerce insanımızı şehit etti, binlercesini yaraladı. Uçaklarla TBMM’yi bile bombaladı. O gece milletin kararlı duruşu olmasaydı, hepimizi esir almıştı, bazılarımız da bugün yaşamıyor olacaktık. FETÖ deniyor ona Kemal Bey. Başında da Fethullah Gülen denilen adam bulunuyor.

Ama, Kemal Bey devamında kafaları karıştırıyor, kendisinin de kafasının karışık olduğunu gösteriyor. “Güçlü bir örgütten” söz ettikten sonra ekliyor:

-Yerli, yabancı fark etmez.

Biz “tamam, buldu” derken, O belli ki FETÖ’den söz etmiyor.

Hadi bakalım, çıkın şimdi işin içinden çıkabilirseniz! Biz, tam “yakaladı işte” derken, o başka şeylerden bahsediyor. FETÖ gibi ahtapot misali dört bir yanı sarmış dış destekli bir örgüt varken, o daha başka güçlü örgütler arıyor!

Garip, acaba dikkatleri FETÖ’nün üzerinden başka yerlere yöneltmek mi istiyor? Ne söylüyor, ne yapmaya çalışıyor?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar