Fena çaktı başkan

Sırtımızda yumurta küfesi yok bizim. Diplomatik davranmak zorunda değiliz. O yüzden de hep yaptığımız gibi Barış Pınarı Harekâtı başlar başlamaz, yazdık gerçekleri. Emperyalist...

Sırtımızda yumurta küfesi yok bizim. Diplomatik davranmak zorunda değiliz. O yüzden de hep yaptığımız gibi Barış Pınarı Harekâtı başlar başlamaz, yazdık gerçekleri. Emperyalist güçlerin bölgeyi yeniden dizayn etmeye çalıştıklarını, Türkiye’nin ise Milli Mücadele’den bu yana en güçlü başkaldırıyı sergilediğini anlattık. 

Batı da gösterdiği tavırla bunu tasdikledi. Daha önce verilen sözler unutuldu, ahlaki değerler ayaklar altına alındı, bütün kutsallar paspas gibi çiğnendi. Emperyalist güçler bir araya geldi. Hep birlikte el ele verdiler, Türkiye’yi durdurmaya çalışıyorlar. 

Üstelik, ahlaksızlığın ve çirkefliğin bini bir para. 

İşte Başkan Erdoğan böyle bir ortamda TBMM Ak Parti Grubu’nda kürsüye çıktı. Bütün milletin yüreğine su serpen bir konuşma yaptı. Bu günün ve geçmişin gereklerini net ve anlaşılır bir dille ortaya serdi. 

“Müttef

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar