Faşist diktatör bozuntusu… 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatları, “Faşist Diktatör” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundular. Ama dokunulmazlığı var, işe yaramaz. Sadece...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatları, “Faşist Diktatör” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan hakkında suç duyurusunda bulundular. Ama dokunulmazlığı var, işe yaramaz. Sadece hakkında bir fezleke düzenlenir, yargılama yapılabilmesi için milletvekilliğinin sona ermesi beklenir. 

Tezcan hakkında ayrıca tazminat davası açılabilir. O durumda da belki bir miktar para cezasına mahkûm olur. O parayı ise kendisi ödemese bile, ödeyecek bir partili mutlaka bulunur. Tezcan’ın, Cumhurbaşkanı’na ettiği hakaret de yanına kâr kalır. 

İşte konuya böyle bakıyor CHP yönetimi! 

Üstelik, önlerinde Kemal Kılıçdaroğlu gibi bir örnek var. Sarf ettiği sözlerden dolayı hakkında pek çok dava açılıyor, bol bol tazminat ödüyor. Bu paralar da kimi zaman “yardım”, kimi zaman da Kayseri örneğinde olduğu gibi “sucuk ekmek” olarak vatandaşa gidiyor. 

Kılıçdaroğlu cebinden mi veriyor bu paraları?.. 

İşte bu konu tam bir muamma! Kendisinin ödediğine yönelik h

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar