Erdoğan'ın ajanı

'Kim?' diyorsunuz, merak ettiniz değil mi? Lafı evirip çevirmeden, uzatmadan ismini vereyim: PKK baronu Murat Karayılan. Hani o sosyal medyada profiline bozkurt koyan, 'turancı' yazan, Atatürk'ün adını dilinden düşünmeyen...

'Kim?' diyorsunuz, merak ettiniz değil mi? Lafı evirip çevirmeden, uzatmadan ismini vereyim: PKK baronu Murat Karayılan.

Hani o sosyal medyada profiline bozkurt koyan, 'turancı' yazan, Atatürk'ün adını dilinden düşünmeyen, Erdoğan-Barzani fotoğrafları paylaşıp, 'megri megri' sözlerini tekerleme gibi tekrarlayan bazı tipler var ya!.. Sürekli 'Erdoğan'ın PKK'yı rahatlattığı' tezini ortaya atıyorlar ya!.. Söylediklerinden bu çıkıyor: Murat Karayılan, Tayyip Erdoğan'ın ajanı!


Çünkü, ne diyorlarsa çürüttü. Bütün söylemlerini açığa düşürdü. Hatta hepsini birden rezil-rüsva etti. Bu müsilaj misali çevreyi kirleten tiplere 'hadi oradan' dercesine, 'Yandık, bittik, kül olduk' diye feryat ederek cevap verdi.

Karayılan, kötü sıkıştırdı hepsini. Tek çareleri var, 'Murat Karayılan da Erdoğan'ı

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar