Elimize su dökemezler bizim

Oldukça önemsiyor, çok ciddi bakıyor; hatta kendimize örnek bile alıyorduk. Ne kadar çok yanıldığımızı anladık bugün. Zaman içinde yaldızları iyice döküldü. Bugün dibe...

Oldukça önemsiyor, çok ciddi bakıyor; hatta kendimize örnek bile alıyorduk. Ne kadar çok yanıldığımızı anladık bugün. Zaman içinde yaldızları iyice döküldü. Bugün dibe vurduklarını bile söyleyebiliriz.

Elimize su dahi dökemeyeceklerini biliyoruz artık…

Yıllarca bize ayar vermeye çalışan ve yol gösterenlerden bahsediyorum. Onlar için çeşitli isimler ve sıfatlar bulabiliriz. Ancak uzatmayıp, hepsine birden kısaca batılılar diyelim.

Samimiyette nal topluyorlar.

Kendilerinin dışındakilere karşı herhangi bir standarda sahip değiller.

Haçlı kafasını ve emperyal emellerini terk edemedikleri görülüyor bugün.

Bakmayın halen “demokrasi” ve “insan hakları” nutukları attıklarına. Hepsi hikâye. Kendi söyledikleri ve yaptıklarından yola çıkarak, çok rahatça “darbe ve terör destekçisi” diyebiliriz onlara. İnsani değerler baz alındığında, bizden ne kadar gerilerde olduklarını gördük ve anladık artık.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak’la kahvaltılı bir sohbet yaptık dün. Orada da gördük ki, kendimize çok büyük haksızlık etmişiz yıllar boyunca.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar