Ekrem'e o hareket, Ekrem'e

Evet, son derece basit, ayıp ve oldukça çirkin. Bunu kabul ediyorum. Ayrıca, o hareketin Gazi Meclis'in kürsüsünden yapılmasının olayı daha da vahimleştirdiğini ben de söylüyorum. Ama Ak Partililerin...

Evet, son derece basit, ayıp ve oldukça çirkin. Bunu kabul ediyorum. Ayrıca, o hareketin Gazi Meclis'in kürsüsünden yapılmasının olayı daha da vahimleştirdiğini ben de söylüyorum.

Ama Ak Partililerin, Kılıçdaroğlu'nun ergen tabiri ile 'çektiği' o el hareketini üzerlerine alıp, bu kadar tepki göstermelerini anlayamıyorum. Sonuçta kendine yakışanı yaptı. Ayrıca, ne malum kafasının arkasında hangi düşüncelerin olduğu ve kimi kastettiği?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, gayet güzel özetledi. Kılıçdaroğlu'nun dış borçları kastettiğini, dünya kadar borç alındığını ifade ettiğini belirtti. Bunların milletin sırtına yüklendiğini anlatmaya çalıştığından bahsetti. O hareketin arkasındaki psikolojiyi de 'Elinin sırtına vurmak sureti ile anlam kuvvetlendirdi' sözleriyle izah etmek istedi.

Bitmedi, bir hüküm vermek için 'kişinin karakterine bakılması gerektiği' yönünde sözler sarf etti.

Şimdi ben de o sözler üzerinden bir değerlendirme yapmak istiyoru

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar