CHP, sağ gösterip sol vurdu

Türkiye’de en kolay ve en çok başvurulan, aynı zamanda en fazla prim sağlayan faaliyet nedir, biliyor musunuz? İSTİSMAR! İşte o yüzden demokrasiden nasibini almayanlar “demokrat”, Mustafa Kemal’i hiç...

Türkiye’de en kolay ve en çok başvurulan, aynı zamanda en fazla prim sağlayan faaliyet nedir, biliyor musunuz?

İSTİSMAR!

İşte o yüzden demokrasiden nasibini almayanlar “demokrat”Mustafa Kemal’i hiç bilmeyenler “Atatürkçü”, hayatı boyunca tek bir fidan dikmeyenler “çevreci”, hayvanlarla irtibatı sofrasındaki etten ileri gitmeyenler de “hayvan hakları savunucusudur” bizim ülkemizde!

Bunlara bir de “din istismarını” ekleyelim. O alan da oldukça verimlidir. Fetullah Gülen gibi bir sahtekârı “imparator” haline getirmiştir Türkiye’de.

Gezi Olaylarında gördük biz bunları. Domatesin ağaçta yetiştiğini, cevizin bostandan toplandığını sananlar “çevreci” kesilip, karşımıza dikildiler. Molotoflarla çevreyi yakıp yıkanların ağaç sevdaları depreşti. Şaka gibiydi ama başlarında da HDP’li Sırrı Süreyya Önder vardı. Hani şu orman kundaklayan PKK’lılar var ya, onların hamisi olan HDP’nin Milletvekili Sırrı Süreyya Önder!

CHP ise, mangalda kül bırakmadı. Gezi Olayları devam ederken esti, yağdı, gürledi. İnsanlar tahrik edildi. Ağaç ve orman üzerine yapılan güzellemeler birbirini izledi…

Bugün “Halk oylaması sonuçlarını kabul etmiyoruz” diyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu“halka soralım” diye ortaya fırladı:

-Yeşil alanlar imara açılacaksa referandum yapalım. CHP olarak yeşili ranta teslim edemeyiz.

Ardından “reklamlar” geldi. Kemal Bey, “Nerede bir CHP’li belediye varsa, yeşile parka özen gösterir” dedi. Yeşile hasret yerlerde yaşayan vatandaşlara da bir çağrı yaptı:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.075 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar