Çetin ve hassas günler...

“Çok çetin bir döneme girdiğimizi biliyoruz. Türkiye oldukça hassas bir noktada. Geri dönülmez istikamette yolumuza devam ediyoruz…”  Bu sözler, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a ait....

“Çok çetin bir döneme girdiğimizi biliyoruz. Türkiye oldukça hassas bir noktada. Geri dönülmez istikamette yolumuza devam ediyoruz…” 

Bu sözler, Ak Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’a ait. Dün, Anadolu Yayıncılar Derneği’nin organize ettiği “Anadolu Sohbetleri” çerçevesinde birlikteydik. Önce bir ufuk turu yaptı. Ülkenin önemli meselelerine değindi. Ardından da sorularımızı cevaplandırdı. 

Kurtulmuş, çok çetin meydan okumalarla karşı karşıya olduğumuz bir döneme girildiğini hatırlattı. Önemli bir noktanın altını kalın çizgilerle çizdi: 

“Biz her türlü meydan okumaya hazırız. Türkiye, artık bir istikamete girmiştir. Tam bağımsız bir ülke olma yolunda hedefe doğru yürümeye devam ediyor.” 

1960’lı, 1970’li yıllara götürdü bu sözler beni. O yıllarda geniş kitleler sokaklara dökülüp, bu özlemi haykırıyorlar

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar