Bombalar işaret fişeği

İşte PKK’nın tepesindeki Murat Karayılan bunun için ortalığı ayağa kaldırdı. Bu yüzden “31 Mart bir varoluş-yok oluş meselesidir” dedi. Can havliyle çırpınıp...

İşte PKK’nın tepesindeki Murat Karayılan bunun için ortalığı ayağa kaldırdı. Bu yüzden “31 Mart bir varoluş-yok oluş meselesidir” dedi. Can havliyle çırpınıp durdu, yandaşlarını Erdoğan-Bahçeli birlikteliğine karşı oy kullanmaya çağırdı. 

Çünkü, en güvendikleri yerde vuruldular. Kandil’de çok önemli adamlarını kaybettiler. Cemil Bayık’ın en yakını olan Rıza Altun ağır yaraladı. PKK’nın Dış İlişkiler Sorumlusu Mikail Özdemir, Sözcüsü Emrullah Dursun ve Kandil Sorumlusu Ali Aktaş etkisiz hale getirildi. Murat Karayılan biliyor ki, sıra kendilerine geliyor. 

O yüzden feryat ediyor… 

Belki bugün basit geliyor, ama 1990’larda insanımızın “Türkiye’nin en büyük problemi” olarak gördüğü PKK yok oluyor. Binlerce insanımızın katilleri kaçacak delik arıyor. Yüz milyarlarca dolarımıza mal olan bir yapılanma çöküyor. 

Elbette kolay olmadı bu… 

Önce siyasi kararlılık ortaya konuldu. Ardından PKK’yı besleyen FETÖ gibi büyük bir yapılanma çökertildi

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 642 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar