Bir dakika dinleyin, itirazım var

Yanlış mıydı; evet çok yanlıştı. Yapılanlar inançlarımıza uyuyor muydu; kesinlikle uymuyordu. Terörün ve terör destekçisinin ekmeğine yağ sürdü mü; gelişmelere bakılırsa...

Yanlış mıydı; evet çok yanlıştı. Yapılanlar inançlarımıza uyuyor muydu; kesinlikle uymuyordu. Terörün ve terör destekçisinin ekmeğine yağ sürdü mü; gelişmelere bakılırsa evet öyle oldu. 

Ancak; buna rağmen İncek Mezarlığı’ndaki o olaylar, meseleyi bu kadar çarpıtarak başka yönlere çekme hakkını vermez kimseye. Olayı kınayanlar ile yazıp-çizen gazeteci takımı ölçüyü bir hayli kaçırdı. Bir yanlışa karşı çıkarken, başka bir yanlışın altına imza attı. 

Aysel Tuğluk’un annesinin o mezarlığa gömülmesine karşı çıkanlara her türlü hakaret edildi. Hayatları terör destekçiliği ile geçmiş insanların verdiği yalan-yanlış bilgilere itibar edildi. “Bu bir provokasyondur” derken bile provokatörlerin aleti gibi davranıldı. Olay, mecrasından çıkarılıp, başka noktalara götürüldü. 

Neler söylenmedi ki!.. 

“Nefret suçundan” bahsedildi. 

“Irkçılık ve bölücülüktür bu” denildi. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar