Beyni sulanmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü Ak Parti TBMM Grup Toplantısı'nda 'Bunların beyni sulanmış' ifadesini kullandı. Tıbbi olarak durum nedir bilemem elbette. Ancak, sergilenen garip davranışlara, ortaya çıkan ...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü Ak Parti TBMM Grup Toplantısı'nda 'Bunların beyni sulanmış' ifadesini kullandı.

Tıbbi olarak durum nedir bilemem elbette. Ancak, sergilenen garip davranışlara, ortaya çıkan fotoğrafa bakınca, tam da yerine oturuyor bu ifade.

Önceki akşam oğlumun Tıp Fakültesi'nde okuyan bir arkadaşı, 'seçim oluyormuş' dedi. Bunun nereden çıktığını sorunca da 'Hoca söyledi, kesinmiş. Ekonomide alınan tedbirlerin ardından hemen seçime gidilecekmiş' cevabını verdi.

Güldüm tabii. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dünkü konuşmasının ardından 'beyni sulanmışlardan' biri olduğuna kanaat getirdim!

Adam profesör. Belli ki, alınan tedbirlerin, ekonomide atılan adımların yerinde olduğunu düşünüyor. Ama çelişkiler içinde kıvranıyor. Hiçbir sıkıntı yokken, erken seçim olacağını söylüyor.

Niye?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 645 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.076 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 644 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 676 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 840 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar