Afrin’de neler yapmışız neler!.. 

Silahlı Kuvvetlerimiz, Afrin Merkezine doğru adım adım ilerliyor. Bütün olan biteni televizyonlardan neredeyse canlı olarak izliyoruz. Kamuoyu için Zeytin Dalı Operasyonu’nda neler olup bittiği sır değil. Bilgiler...

Silahlı Kuvvetlerimiz, Afrin Merkezine doğru adım adım ilerliyor. Bütün olan biteni televizyonlardan neredeyse canlı olarak izliyoruz. 

Kamuoyu için Zeytin Dalı Operasyonu’nda neler olup bittiği sır değil. Bilgiler günlük olarak paylaşılıyor zaten. Görüyoruz ki, askerlerimiz, polisimiz, korucularımız ve ÖSO elamanlarının moralleri oldukça yüksek. Zaman zaman batıdan yükselen rahatsızlıklar ve çatlak sesler dikkate alınmazsa, yok bir sıkıntı. 

Peki teröristler ne yapıyorlar?.. 

PKK-PYD-YPG’nin oluşturduğu terör cephesinde neler yaşanıyor? O tarafta durum ne, moraller nasıl? 

Dün, açık istihbarat kanallarına başvurdum. Terör cephesinin sosyal medya paylaşımları arasında kısa bir tur attım. Gördüm ki, ilk günlerde olduğu gibi kuyruklar dik değil. İyice inmiş aşağıya. Tam bir panik havası hâkim. 

***    

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Tarihi savrulma 25 Mayıs 2023 | 644 Okunma Erdoğan kaybeder mi? 24 Mayıs 2023 | 1.071 Okunma Tükettiler cephaneyi 23 Mayıs 2023 | 640 Okunma Hâlâ mı aynı dil? 18 Mayıs 2023 | 675 Okunma Ne vereyim abime? 17 Mayıs 2023 | 835 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar