Şunların düzeyine bakınız!

Sevgili okurlarım, adam dün sabah şeriatçı AKİT TV kanalına çıkmış, önce kimleri öldüreceklerini açıklıyor: “Sivil öldürecek olursak Cihangir’den başlarız....

Sevgili okurlarım, adam dün sabah şeriatçı AKİT TV kanalına çıkmış, önce kimleri öldüreceklerini açıklıyor:
“Sivil öldürecek olursak Cihangir’den başlarız. Nişantaşı, Etiler, Türkiye Büyük Millet Meclisi, bir sürü hain var…”
Ahmet Keser isimli sunucu bunları söyleyip suç işlerken, hakkında hiçbir işlem yapılmayacağını biliyor. AKP’nin arka bahçesi olan RTÜK’ten ses çıkmayacak.
Savcılar belki soruşturma başlatmayacak.
Bu durumda adamlar son derece rahat, sağa sola saldırıp, tehditler savurup suç işliyorlar.

* * *

Bu kafaların bazılarından her gün iletiler gelir, yakası en açılmadık küfürlerle söverler. Bazılarının ise iletilerini okursunuz, “Acaba ne demek istemiş” diye düşünürsünüz.
İşte onlardan biri, dün gelen bir örnek:
“Kadınların başları açıldı. Şimdi duraklarda, otobüslerde, parklarda erkeklerle aleni (açıkça) cinsel temasa geçiyorlar. Bu mudur Cumhuriyet’in kazanımları Çölaşan?
Sizin isminiz nasıl Emin oluyor onu anlayamadım.
Şunu çok iyi bilin ki kalpte İMAN, dilde LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDUN RESULULLAH olmadıkça hiçbir zaman hiçbir şeyden EMİN olamazsınız. Vesselam.”
Bu vatandaş hiç değilse sövmemiş, neyi kastettiği anlaşılmasa da, efendice yazmış.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 218 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 422 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 573 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar