Kimdir, neyin nesidir bu ÖSO?

Sevgili okurlarım, Türk ordusu Afrin ve çevresindeki terör üslerini yok etmek için düzenlediği Zeytin Dalı operasyonunu başarıyla tamamladı. Bu yolda canlarını veren 46 şehidimize Allah’tan rahmet dilerim. Milli...

Sevgili okurlarım, Türk ordusu Afrin ve çevresindeki terör üslerini yok etmek için düzenlediği Zeytin Dalı operasyonunu başarıyla tamamladı.
Bu yolda canlarını veren 46 şehidimize Allah’tan rahmet dilerim.
Milli Savunma Bakanı bundan bir süre önce ilginç bir açıklama yapmıştı…
“Bugüne kadar bizim şehidimiz şu kadar, Özgür Suriye Ordusu’nun (ÖSO) şehit sayısı bu kadardır” diyordu.
Böyle bir açıklamanın nedenini bendeniz bu cahil kafamla o gün anlayamadım, bugün de anlayabilmiş değilim.
Hükümetin bir Bakan’ı, devleti temsil eden bir kişi nasıl olur da benim kahraman Mehmetçiğim ile ne idüğü belirsiz ÖSO’nun paralı askerlerini bir tutar ve onları aynı kefeye koyabilir.
Yazıklar olsun.

* * *

Güney sınırlarımıza yakın bazı yerlerde adına PKK-PYD denilen Kürtçü terör odakları var.
Bunların silahlı güçleri Suriye ve Irak topraklarında üslenmiş durumda.
Irak ve özellikle adına Barzani denilen herif bunları gözümüzün önünde yıllardan beri koruyup kolluyor, besliyor, eğitiyor.
Suriye’nin konumu ise farklı.
Beşar Esad yönetimi bunlara göz açtırmıyordu zira bu örgütün Suriye topraklarında gözü olduğunu biliyordu. Ne zaman ki günümüzün AKP iktidarı Esad’ı devirmek için düğmeye bastı ve ne zaman ki Esad zayıf düşürüldü, bu Kürtçü terör örgütü iyice azıp belli yerleri ele geçirdi.
O yerler sınırımızın hemen dibindeydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Türk’ün Türk’e propagandası! 01 Aralık 2023 | 218 Okunma Geçmişten günümüze banker piyasası 30 Kasım 2023 | 229 Okunma Varoş bankerlerinden yüksek sosyeteye 29 Kasım 2023 | 422 Okunma Kendim ettim kendim buldum... 28 Kasım 2023 | 573 Okunma Suudiler işi kotarmış bile!.. Kanarya ve Cimbom nerede? 25 Kasım 2023 | 238 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar