St. Tropez misafirlerini ağırlamak için can atıyor

Fransa’nın her köşesi cennetten birer parça gibi… Şehir hayatında Fransız ruhunu iliklerinize kadar hissederken Rönesans’ın en asil duyguları içinizde yeniden canlanırken Güney sahillerine indiğinizde...

Fransa’nın her köşesi cennetten birer parça gibi… Şehir hayatında Fransız ruhunu iliklerinize kadar hissederken Rönesans’ın en asil duyguları içinizde yeniden canlanırken Güney sahillerine indiğinizde sıcacık insanları ve Fransız ruhunun diğer yarısını tanıyorsunuz.

İşte tam da bu güney sahilerinde Cote d’Azur bölgesinde bir kasabadan bahsediyoruz. Her ne kadar kasaba olarak adlandırılsa da aslında St. Tropez başlı başına bir ülke gibi ve sizi ağırlamak için can atıyor.

Neredeyse yarım gün içerisinde tamamı gezilebilecek olan St. Tropez, küçük boyutuna rağmen Fransa’nın en önemli turizm damarlarından bir tanesi ve havalar sıcaklaşmaya başladığı andan itibaren dünyanın dört bir yanından ziyaretçiyi sınırları içerisinde barındırıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanat lezzetle buluştu 11 Ağustos 2018 | 2.389 Okunma Pan Asya Mutfağı İsokyo ve İtalyan Mutfağı Papermoon geçen hafta ödüllendirildiler…… 01 Ağustos 2018 | 128 Okunma Port Frankie 21 Temmuz 2018 | 107 Okunma Coupe De Monde de la Patissere ‘de ilk ödülümüzü aldık…. 07 Temmuz 2018 | 245 Okunma Kadınlar Köprüaltı Lokantasında buluştu… 23 Haziran 2018 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar