Saklı cennet Dionysos

Sizi bu hafta Türkiye’de kendinizi cennette  hissedebileceğiniz kadar güzel bir yere Bozburun’a Dionysos Hotel’e davet ediyorum. Kumlubük  mevkiinde dağlara yapılmış bir otel…Yanında bir kanyon ve harika deniz...

Sizi bu hafta Türkiye’de kendinizi cennette  hissedebileceğiniz kadar güzel bir yere Bozburun’a Dionysos Hotel’e davet ediyorum. Kumlubük  mevkiinde dağlara yapılmış bir otel…Yanında bir kanyon ve harika deniz manzarası…Çocuk sesi yok, aslında sadece kuş sesi var diyebiliriz. Doğanın içinde, huzur ve sakinlik yalın bir lüksle birleşmiş.

Dionysos’un menüsü ödüllü şef Didem Şenol tarafından hazırlanıyor… Butik otellerdeki en büyük sıkıntı, bir zincir değilse menüsüne çok önem verilmiyor. Otelin sahibi de Didem Şefin babası…Tam bir baba kız dayanışması diyecekken  annesi Avusturyalı ve babası Suriyeli 7 lisanı ana dili gibi konuşan Ahmet Bey’in eşi eşi Rim Şenol’un da tesise kattıkları yadsınamaz. Otelde kendi ağaçlarından sezonluk kendilerine zeytinyağı üretiyorlar. Erken hasat ve soğuk sıkım… Sıkımhanede zeytinyağı tadımı da yapabilirsiniz.

Türkiye’nin seçilmiş en iyi 13 şarabından 5i yeni açtıkları şarap kavında mevcut…Haftada bir Nar restoranda tadım menüsü hazırlıyorlar. Aynı zamanda şarap tadımları da düzenliyorlar.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanat lezzetle buluştu 11 Ağustos 2018 | 2.388 Okunma Pan Asya Mutfağı İsokyo ve İtalyan Mutfağı Papermoon geçen hafta ödüllendirildiler…… 01 Ağustos 2018 | 126 Okunma Port Frankie 21 Temmuz 2018 | 104 Okunma Coupe De Monde de la Patissere ‘de ilk ödülümüzü aldık…. 07 Temmuz 2018 | 240 Okunma Kadınlar Köprüaltı Lokantasında buluştu… 23 Haziran 2018 | 444 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar