Birebir dikim sıklığında dünyanın en büyük bağları

Son dönem Türkiye’de beni en çok etkiyen yatırımlardan biri Caeli Hotel oldu. Haftalardır gitmeyi planladığım bağlara geçen hafta bir gece kalacak şekilde kendimi yolda buldum.  İstanbul’dan kara yoluyla...

Son dönem Türkiye’de beni en çok etkiyen yatırımlardan biri Caeli Hotel oldu. Haftalardır gitmeyi planladığım bağlara geçen hafta bir gece kalacak şekilde kendimi yolda buldum.  İstanbul’dan kara yoluyla dört saat mesafede Eceabat’a yola çıkıyoruz. Bir iş ancak gönlünüzü verirseniz bu kadar etkileyici olur. Yüz yetmiş hektar üzerine kurulu hatta dikeyde dünyanın en büyük bağları olarak kabul edilmekteymiş.

Otele vardığımızda heykel sanatçısı Seçkin Pirim’in ustalık eseri olarak adlandırdığı heykeli size adeta bağlarımıza hoş geldiniz diyor…Yirmi bir odalı otel odalarının numaraları yok tüm odaların adı dünyadaki üzümler…Benim odam Merlot…Tüm otel Türkiye’den ve dünyadan toplanmış çağdaş sanat eserleriyle donatılmış ve dekorasyonu ile birebir aile kendi ilgilenmiş.

Son derece zamansız ve rahatlatıcı bir ortam sağlanmış. Bununla beraber üzüm konsepti ile işlettikleri SPA gerçekten size farklı deneyimler yaşatıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sanat lezzetle buluştu 11 Ağustos 2018 | 2.389 Okunma Pan Asya Mutfağı İsokyo ve İtalyan Mutfağı Papermoon geçen hafta ödüllendirildiler…… 01 Ağustos 2018 | 128 Okunma Port Frankie 21 Temmuz 2018 | 107 Okunma Coupe De Monde de la Patissere ‘de ilk ödülümüzü aldık…. 07 Temmuz 2018 | 245 Okunma Kadınlar Köprüaltı Lokantasında buluştu… 23 Haziran 2018 | 446 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar