Bursa’da Müjde Ar annesinin kitabı üzerine konuşacak

BU yıl 16’ncı kez kapılarını TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açacak olan Bursa Kitap Fuarı, 390 yayınevi, fuar süresince imza günleri ve söyleşilerde 500 yazar ve 100 etkinliğe ev...

BU yıl 16’ncı kez kapılarını TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açacak olan Bursa Kitap Fuarı, 390 yayınevi, fuar süresince imza günleri ve söyleşilerde 500 yazar ve 100 etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Fuar, 17 Mart Cumartesi günü açılıyor ve 25 Mart Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilir.

Bursa Kitap Fuarı geçtiğimiz yıla göre katılımcı sayısı ve çeşitliliği anlamında yüzde 30 oranında büyüme kaydediyor.

Bu yıl fuara hangi yazarlar katılacak: Gülten Dayıoğlu, Ahmet Ümit, Canan Karatay, İlber Ortaylı, Deniz Kavukçuoğlu, Yılmaz Özdil, Canan Tan, Uğur Dündar, Yekta Kopan, Müjde Ar, Ataol Behramoğlu, Cemil Kavukçu, Arif Keskiner, Cemre Birand, Onur Saylak, Hikmet Anıl Öztekin, Ahmet Şimşirgil, Kemal Hamamcıoğlu, Aytül Akal, Murat Yetkin, Mete Yarar, Şükrü Erbaş, Behiç Ak, İbrahim Kaboğlu, Talha Uğurluel, Haydar Ergülen, Sinan Canan, İlkay Marangoz, Can Yılmaz, Zafer Algöz, Bahadır Yenişehirlioğlu, İsmail Saymaz, Mine Soysal, Enver Aysever, İhsan Eliaçık, Hamdi Tuncer, Sinan Meydan ve Kahraman Tazeoğlu.

*

ÖNE çıkan etkinliklerden seçmeler:

- Aysel Gürel’in ‘Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam’ kitabı üzerine 18 Mart Pazar günü Müjde Ar’la bir söyleşi gerçekleştiriliyor.

- 27 Mart Dünya Tiyatro Günü, bir panelle kutlanacak. Saat 15.45’te oyuncu Onur Saylak ve gazeteci Bahar Çuhadar’ın katılımıyla tiyatro, edebiyat ve sinema üzerine “Daha Fazla Edebiyat, Sinema, Tiyatro” konuşulacak.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Zeytinburnu Mozaik Müzesi 25 Nisan 2024 | 29 Okunma Yemekle siyasi dönem arasındaki bağlantı 23 Nisan 2024 | 40 Okunma Andante’nin çağrıştırdıkları 21 Nisan 2024 | 29 Okunma Yapı Kredi’de önemli bir sergi: Bir İdealin Peşinde: Atatürk ve Alaca Höyük Sergisi 19 Nisan 2024 | 52 Okunma Hacettepe Üniversitesi’nde Azerbaycan Dili ve Edebiyatı toplantısı 16 Nisan 2024 | 46 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar