Mars en güçlü olduğu burçta dikkat!

Hepinize Selam; Güç, ihtiras, tutku, mücadele gezegeni Mars 9 Aralık tarihinde Akrep burcuna giriş yapacak ve 26 Ocak 2018’e kadar bu burçta seyrine devam edecek. Mars, Akrep burcunun yönetici gezegeni olduğundan en güçlü konumda...

Hepinize Selam;
Güç, ihtiras, tutku, mücadele gezegeni Mars 9 Aralık tarihinde Akrep burcuna giriş yapacak ve 26 Ocak 2018’e kadar bu burçta seyrine devam edecek. Mars, Akrep burcunun yönetici gezegeni olduğundan en güçlü konumda olacak.

Astrolojide Mars, gücün ortaya konduğu, enerji sarf edilen ve mücadele edilen koşulları ifade eder. Malefik yani kötücül olarak nitelendirilen bu gezegen savaşları, düşmanlıkları, silahları, cesaret gerektiren işleri, rekabeti, fiziksel olarak harcanan enerjiyi, kas yapısını, cerrahi müdahaleleri, agresyonu, hızı, cinselliğin dürtüsel taraflarını, öfke, cinayet gibi konuları temsil eder. Bireysel haritalarımızda Mars nerede ise harekete geçtiğimiz yer orasıdır. Transitler değerlendirilirken haritalarımızın hangi noktasına düşüyor ise o alanlarla ilgili mücadele etmemiz gereken yerlere işaret eder. Yalnız Mars’ın Akrep burcundaki seyri ekstra önemlidir. Çünkü Mars Akrep burcunda yönetici yerleşimdedir. Mars ortaya koyması gereken yukarıda saydığım özellikleri doğru ve etkin bir şekilde ortaya koyarken zorlanmayacağını işaret etmektedir. Savaşmak isteyen Mars bu savaşı kazanmak için her türlü girişimin mubah olduğunu savunan Akrep burcunda olacak.

Akrep burcu astrolojide gizli ve derinde saklı kalan her türlü konu, en derine nüfuz etme, sırları dışarı çıkarmayan, her şeyi büyük bir gizlilik içinde yürütme, kıskançlık, tutku, seksüel konular, cinsellik, libido enerjisi, ölüm, ölüm ve yeniden diriliş, arındırma, güce ulaşma, güç sahibi olmak için var güçle çalışmak, çürüme, yozlaşma, araştırmak, dedektiflik, casusluk, psikoterapi, psikoloji, yeraltı, madenler, cinselliğin zarar verici boyutu, tecavüz, tacizler, ruhsal boyutta güç kazanmak, büyü, maji, yeraltı kaynakları, petroller, levazımatçılar, ya hep ya hiç davranış modeli, takıntı, entrika, manipülasyon, kontrol, güç savaşları, krizler, cinsel organlar, üreme, yumurtalıklar, penis, cinsel hastalıklar… Mars, Akrep gibi dişil bir burçta yer alacağından dolayı direkt bir şekilde kendini ortaya koymaz. Daha sinsice hareket edilmesine olanak sağlar. Sinsice, kurallı, derinden, hesaplar yaparak, taktiksel davranacağımız bir dönemdeyiz. Savaşma seviş bu dönemin sloganıdır. Bu dönem uygun yerde, uygun zamanda, uygun şekilde harekete geçmek demektir. Girişimlerimiz sonuçsuz kalmaz. Hedeflerimize ulaşmak için her yolu mubah da sayabiliriz. Asıl amaç aslında güç kazanmaktır. Yaptığımız iş, ilgilendiğimiz konu her ne ise o konuda güç ve iktidar kazanmak için çaba sarf ederiz. Fiziksel güç ve sabrın birleştiği bir dönemdir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Yay burcunda Merküryen tam güneş tutulması 11 Aralık 2020 | 192 Okunma Satürn ile Uranüs karesinde değişimlere hazırlıklı olun 04 Aralık 2020 | 241 Okunma Halkalı Ay tutulması yaşanacak 27 Kasım 2020 | 259 Okunma 2020’nin son günlerinde özel zamanlar rehberi 20 Kasım 2020 | 272 Okunma Akrep burcunda Yeni Ay’a hazır mısınız? 13 Kasım 2020 | 164 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar