Çok ders çalışan ve sürekli okula gitmek isteyen çocuklara dikkat!

Yarıyıl tatili sona erdi. Çocuklar okullarındaki sıralarına geri döndü. Muhtemelen bu sabah evlerin çoğunda okula gitmek istemeyen ya da tatilin bitmesinden yakınan çocuk sesleri yankılandı. Tatilde yapması gereken...

Yarıyıl tatili sona erdi. Çocuklar okullarındaki sıralarına geri döndü. Muhtemelen bu sabah evlerin çoğunda okula gitmek istemeyen ya da tatilin bitmesinden yakınan çocuk sesleri yankılandı. Tatilde yapması gereken ödevlerini tamamlayamayanlar da çabası!

Eğer bu tablo sizin evinizde de yaşandıysa endişelenmeyin! Her çocuk hatta her birey biraz böyledir. İşler bir süre sonra tekrar yoluna girer.

Peki ya tersinin yaşandığı evler?

Mesela 15 gün boyunca odasından çıkmayıp sürekli ders çalışmayı tercih eden bir çocuğunuz varsa? Ya da okulun tatil olmasından sürekli yakınan evde olmaktan sıkılan bir çocuğunuz varsa!

Sıkıntı büyük olabilir!

Çocuklarıyla sürekli ders ve ödev kavgası halinde olan anne babalar için sürekli ders çalışmayı tercih eden çocuklar 'nimet' gibi görünebilir ancak işin aslı çoğunlukla böyle olmuyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bebek önderliğinde beslenme-Baby Led Weaning nedir? 07 Şubat 2019 | 158 Okunma Bu sömestr zekanı çalıştırmaya ne dersin? 16 Ocak 2019 | 523 Okunma Çocuklarınızın yanında tartışmaktan korkmayın! 28 Kasım 2018 | 220 Okunma Hamilelikte beslenme nasıl olmalı? 17 Ekim 2018 | 203 Okunma Bebeğini emziremeyen anneler ne yapmalı? 01 Ekim 2018 | 581 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar