6'ncı Zeka ve Yetenek Kongresi başlıyor işte bu yılki program

Son yıllarda özellikle çocuk gelişimi ve eğitim alanlarıyla ilgili çalışmaların merkezine 'zeka mı yetenek mi?' sorusu var. Zeka ve Yetenek konusunu Türkiye'de en kapsamlı haliyle masaya yatıran Zeka ve Yetenek Kongresi bu...

Son yıllarda özellikle çocuk gelişimi ve eğitim alanlarıyla ilgili çalışmaların merkezine 'zeka mı yetenek mi?' sorusu var. Zeka ve Yetenek konusunu Türkiye'de en kapsamlı haliyle masaya yatıran Zeka ve Yetenek Kongresi bu yıl da bilimsel veriler ve deneyimler ışığında kapsamlı bir çalışmaya imza atmaya hazırlanıyor. 29-30 Eylül tarihleri arasında Ankara Ortadoğu Teknik Üniversitesi-ODTÜ'de gerçekleşecek olan 6. Zeka ve Yetenek Kongresi, Türkiye Zeka Vakfı ve ODTÜ Eğitim Fakültesi işbirliğiyle düzenleniyor. 

Eğer yolunuz o tarihlerde Ankara'ya düşüyorsa yada zaten Ankara'da yaşıyorsanız, eğitim, çocuk gelişimi, zeka ve yetenek konularına ilgi duyuyorsanız bir uğrayın derim. Ancak benden söylemesi geçen yıl biletler kongreye 1 ay kala tükenmişti. Bu yıl ki satışlar da başladı!

Kongre zekâ ve yetenek konularında kuramsal ve deneysel çalışmalar yürüten akademisyenlerden alanda uygulama yapan eğitimcilere, zekâsını ve yeteneğini kendi çalışma alanında gösteren toplumca tanınmış kişilerden öğrencilere çeşitli ve zengin bir katılımcı profilinin düşüncelerini ve deneyimlerini içeriyor. Kogrede, zeka ve yetenek genel temasıyla önemli çalışmalar yapmış konuşmacılar, farkındalık yaratacak konularla katılımcılara seslenecek. 

KATILIMCILAR LİSTESİNDE ÜNLÜ İSİMLER VAR

 Açılış konuşmalarını; ulusal ve uluslararası alanda zekâ oyunlarıyla tanınan Türkiye Zeka Vakfı Başkanı Emrehan Halıcı, ODTÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgül Yılmaz Tüzün'ün yapacağı kongrenin moderatörlüğünü CNN Türk ekranlarından Gündem Özel programından tanıdığımız Deniz Bayramoğlu yapacak. Panel katılımcıları arasında ise oyuncu Mert Fırat, Sanatçı ve Eğitmen Bager Akbay ve Yönetici Jack Ojalvo da var.

NURTEN ÖĞRETMEN DE ORADA 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Bebek önderliğinde beslenme-Baby Led Weaning nedir? 07 Şubat 2019 | 154 Okunma Bu sömestr zekanı çalıştırmaya ne dersin? 16 Ocak 2019 | 522 Okunma Çocuklarınızın yanında tartışmaktan korkmayın! 28 Kasım 2018 | 216 Okunma Hamilelikte beslenme nasıl olmalı? 17 Ekim 2018 | 201 Okunma Bebeğini emziremeyen anneler ne yapmalı? 01 Ekim 2018 | 577 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar