Bu seçimde adaylar daha erken açıklanabilir

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Sipahi bu hafta 'Bu seçimde adaylar daha erken açıklanabilir' başlıklı yazısını kaleme aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Söke’de Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin toplu temel atma törenine katıldı.

Törende Kılıçdaroğlu Çerçioğlu’nu kürsüye davet ederek, “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız, sadece Aydın için değil Türkiye için de örnek belediye başkanlarımızdan biridir. Örneğin birinci yönü kadın bir belediye başkanı, ikinci bir yönü ise yaptığı harcamalar, hizmetler... Aydın’a yaptığı hizmetleri sanmayın ki sadece Aydınlılar biliyor. Bütün Türkiye biliyor. Bütün belediye başkanlarımız da Özlem Başkanımızı örnek alıyor. Dolayısıyla önümüzdeki süreçte de Allah nasip ederse Özlem Başkanımız Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görevine devam edecek. Onu size, sizi de Allah’a emanet ediyorum” dedi.
Geçen gün de Ankara’da 100. Yıl Hatıra Ormanı açılışında kendisine yöneltilen Yavaş’ın adaylığına ilişkin soruya, “Mansur Bey bizim belediye başkanımızdır ve belediye başkan adayımızdır” diyerek yanıt verdi.
Öyle anlaşılıyor ki; 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Sürdürülebilirlik departmanı olarak kendimizi görüyoruz 03 Mayıs 2024 | 25 Okunma Siyaset imkanlar sanatıdır 02 Mayıs 2024 | 89 Okunma Alaçatı’nın öze dönmesine gerçekten ihtiyaç var 30 Nisan 2024 | 141 Okunma Planlama anlamında anayasa yapacağız 27 Nisan 2024 | 47 Okunma Özlem Çerçioğlu’ndan yeni başkanlara öneriler 26 Nisan 2024 | 279 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar