Özgürleşmek istiyoruz

Bugün 3 Mart Pazar... Güneş günündeyiz... Kova burcunda ilerleyen Ay güne yaratıcı ve sosyal enerjiler veriyor. Arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, grup faaliyetleri ve toplumsal organizasyonlar ön plana...

Bugün 3 Mart Pazar... Güneş günündeyiz...

Kova burcunda ilerleyen Ay güne yaratıcı ve sosyal enerjiler veriyor. Arkadaşlıklar, ekip çalışmaları, grup faaliyetleri ve toplumsal organizasyonlar ön plana çıkabilir.

Bugün zihnimizde yenilikçi fikirler dolaşmaya başlayabilir. Bu fikirler de bazı yaklaşımlarımızı değiştirerek önümüzdeki günlere uyum sağlayacak bir bakış açısı kazanmamızı mümkün kılabilir.

Gün içerisinde kişisel özgürlüklerimizi önemsemekle birlikte sosyalleşme eğilimimiz bizi kalabalık ortamlara çekebilir. Bilimsel ve teknolojik konularla ilgilenmemiz bazı alışverişler yapmamız da mümkün.

Akşam saatlerinde Kova burcundaki Ay, Boğa burcundaki Mars ile dik açı yapacak. Bu saatlerde inatçı ve sabit davranabilir, uyum göstermekte zorlanabiliriz. Gece saatlerinde stres kontrolümüz zorlaşacağından ilişkilerde ani gerilimler yaşayabiliriz. Sabırsız ve dürtüsel hareketler kaza ve sakarlıklara da yol açabileceğinden temkinli olmalıyız.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Özgürleşmek istiyoruz 02 Mart 2019 | 197 Okunma Mars Boğa burcuna geçiyor 13 Şubat 2019 | 137 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum