Abdurrahman Dilipak'ın Can Ataklı'dan ne farkı var?

İnsanların koronavirüs gibi çok ama çok hayati bir probleminin olduğu bu ortamda bu konuyu devam ettirirseniz, o çok eleştirdiğiniz Can Ataklı’dan ne farkınız kalıyor?

Recep Yazıcıoğlu gibi yöneticilere ihtiyacımız var

Dünyanın koronavirüs salgını ile imtihan olduğu bir ortamda Türkiye’ye ne lazım diye sorsanız ilk vereceğim cevap ‘işini bilen ve vatandaşı düşünen yöneticiler’ olur.

Görevi ne olursa olsun, hangi siyasi görüşten veya partiden olursa olsun işinin ehli, liyakat sahibi, vatandaş ile hemhal olan yöneticilere her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.

Özellikle sağlık yönetiminin öne çıktığı bu zor günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her kesimden takdirleri üzerine topluyor. Bu açıdan Türkiye’nin son zamanlarda başına gelen en güzel şeylerden biri bu sağlık yönetimidir diyebiliriz. Elbette eksikler ve zaman zaman yapılan hatalar vardır ve her dönem olacaktır. Fakat bu, Fahrettin Koca ve ekibinin başarısını gölgelemez.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Batı medyasına şaşıran var mı? 13 Mayıs 2021 | 69 Okunma Mehmet Durakoğlu'nun gafı, bana Kemal Alemdaroğlu'nu hatırlattı 21 Ocak 2021 | 2.136 Okunma Tamamlayıcı tıp konusunda bir güzel örnek! 20 Aralık 2020 | 130 Okunma Sağlık konusunda iki önemli sorun! SMA hastaları ve sağlık dolandırıcıları 14 Ekim 2020 | 379 Okunma Hrant Dink'i öldürmenin cezası 13 yıl mı olmalıydı? 01 Eylül 2020 | 2.135 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum