Alçaklığın argümanları...

Ankara’da Cumhuriyet tarihimizin en kanlı katliamından “masumiyet” peydahlamak için kanırtıp duranlar mevzuyu “paralele meridyene”, ABD’ye, İsrail’e, İran’a, Suriye’ye bağlamakta gecikmedi....

Ankara’da Cumhuriyet tarihimizin en kanlı katliamından “masumiyet” peydahlamak için kanırtıp duranlar mevzuyu “paralele meridyene”, ABD’ye, İsrail’e, İran’a, Suriye’ye bağlamakta gecikmedi. Meseleyi “öfkeli çocukları” IŞİD’cilerle kapatacakları aşikâr da.. “ne ekersen onu biçersin” bile demeyeceğimizi sanırlar. Fıtratında “alçaklık” olandan başkası beklenmez.

***

Dünyada “demokrasi” diye addedilen ülkelerin yönetimleri arasında bu kadar “yetkili”olup da bu denli “sorumsuzluk” sergileyebilenini zor bulursunuz. Paris’te İslamofaşistlerin kanlı katliamı sonrası el âleme “Sizin istihbarat servisiniz çalışmıyormu” diye diklenirler. ABD Başkanı’na “Biz siyasiler ülkemizde işlenen cinayetlerden sorumluyuz” diye böbürlenirler. İş kendilerine geldiğinde ne bir özeleştiri, ne bir istifa... Onların “alçaklığın tarihini” yazan elemanları vardır. Bunlardan “kullanışlı aptallığıyla” müptezelleşmiş birisi, Ankara katliamı sonasında en iyi bildiklerini yapmış, “olağan şüphelileri” döküvermiş:

***

• Türk siyasal İslamcıları istihbarat teşkilatı kanalıyla İslamofaşist cihatçı grupları eğitip donatıp 4.5 yıldır komşuda iç savaşı kanırttıklarından.. “Suriye Muhaberatı’nın intikamı olabilirmiş...” (Aferin, akıllı çocuk...) 
• Ya sürgüne ya hapse yollanıvermiş cemaatçi savcı/polisler, “7 aydır geliyorumdiyen katliama göz yumulmasında etkili olmuşlar...” (Helal, “paralellere” kroşe) 
• Klişe tabirinden “DHKC türü küçük fedai grupları” anmamazlık etmemiş. (Halüsinasyonları geçiniz...) 
• Düne kadar bizzat işine geldiği için “kanaryaseverler derneği” sandığı “PKK olabilirmiş...” (Çatışmasızlık ilanını hiç anmaz, el âlemin cihatçı Selefilerinin Konstantiniyye dergisi kadar muteber görmediğinden...) 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
ABD’de darbe tehdidi 07 Eylül 2018 | 4.985 Okunma Zaharçenko darbesi 05 Eylül 2018 | 4.513 Okunma İdlib’den esen fırtına bulutları 31 Ağustos 2018 | 398 Okunma Kapitalizm, ırkçılık ve toprak reformu 29 Ağustos 2018 | 4.834 Okunma Trump’ın medya savaşı 17 Ağustos 2018 | 180 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar