Yollu uzmanı Can’ın saçmalamalarından seçmeler!

Can Ataklı hakkında soruşturma açıldığı haberini duyunca aklıma ilk önce Can’ın uzmanlık alanı olan “yollu” meselesi geldi!

Dedim acaba CHP’de bir taciz skandalı daha mı oldu!

            Meğer mevzu başkaymış. Can içinde “Erdoğan seçime gitmez, darbeyle gider, salgınla, büyük bir afetle, savaşla gider” gibi yüksek seviyede nefret ve faşizm içeren, düşük seviyede zekâ barındıran cümleler kurmuş!

            Can, CNN Türk’e bağlanıp Ahmet Hakan’ın programında sözlerim montajlanmış deyince “zırva tevil götürmez” demedim ve 14 dakikalık videonun tamamını izleyerek Can’ın zekâsına maruz kaldım!

            Radyasyona maruz kalmak gibi bir şey! Vücudunuzda pek etkisi yok ama beyin hücrelerini zayi ediyor!

            Hastanelerde röntgen odalarının girişinde hamile kadınların radyasyona maruz kalmaması için uyarı olur ya, Can’ın videolarının başında da uyarı olmalı bence!

            “Dikkat, Can konuşacak! Zeki olanlar dinlemesin!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Kemal Kılıçdaroğlu efsanesi beni ağlattı! 19 Mayıs 2021 | 1.184 Okunma Babacan’ın ihanet itirafını dazlak şaşkınlığıyla karşılamak! 12 Mayıs 2021 | 1.604 Okunma Cumhurbaşkanı adaylarını gördünüz mü, hepsi de birbirinden komik! 10 Mayıs 2021 | 4.138 Okunma Ekrem İmamoğlu’nu uzaylılar kaçıracakmış! 07 Mayıs 2021 | 637 Okunma Kılıçdaroğlu’na yapılanlar artık ayıp olmaya başladı! 05 Mayıs 2021 | 3.555 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar